.

20 May 2008

Drs. Khalil : Teruskan semangat gotong royongBAGAN TIANG , 19 Mei :- Semangat gotong royong yang ditunjukkan oleh 50 orang masyarakat di mukim Bagan Tiang terbukti sekali lagi dengan berjayanya mereka membina semua jambatan kayu disebuah rumah penduduk miskin di sini petang tadi.

Program tersebut bertambah meriah dengan hadir sama ADUN Titi Serong, Drs. Khalil idham Lim bersama Isteri.
Pada kesempatan yang sama beliau telah sudi menyampaikan bantuan kemiskinan berupa dua kampit beras kepada keluarga tersebut.
Semasa ditemui pada program tersebut, Drs. Khalil mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada semangat kerjasama yang ditunjukkan untuk menyelesai masalah penduduk yang memerlukan jambatan tersebut.

ADUN Titi Serong menyiapkan kerja akhir jambatan.

Sambil berharap program tersebut diteruskan di masa akan datang, beliau juga berharap ia membuktikan konsep negeri berkebajikan yang menjadi salah satu teras dalam pentadbiran kerajaan Pakatan Rakyat Perak.

0 ulasan:

Post a comment

PROGRAM ADUN UNTUK DISEMBER 2010 DI DUN TITI SERONG

under development -

PROGRAM ZIARAH DAN IMARAH MASJID DAN SURAU Selasa 5.45 pagi Subuh / Tazkirah Masjid Pt.Mat Alam 9.00 pagi Ipoh 7.10 mlm Maghrib / Tazkirah Surau Jalan Terusan 8.15 mlm Isyak / Tazkirah Surau Haji.Shamsuddin P.T.N Dalam
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger